Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
USA munka képes leírás - Külföldi munka.tlap.hu
részletek »

USA munka - Külföldi munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimunka.tlap.hu » USA munka
Keresés
Találatok száma - 8 db
AIFS

AIFS

Külföldi tanulókért felelős Amerikai Intézet, mely 1964ben alakult, egyike a világ legnagyobb, legrégebbi és legelismertebb cserekapcsolatos szervezeteknek a vliágon. 15 országban van irodájuk, évente programjaikon több, mint 50000 ember vesz részt. A programjuk tartalmazza többek között az egyetemi továbbtanulás megszervezését, az au-pair elhelyezéseket, valamint különböző tábori munkalehetőségeket is kínál.

Careerjet

Careerjet

Álláskereső felület több mint 17 millió munka, hetvenezer különböző oldalról. Ebből több mint hárommilliót az Usában tették közzé. A keresőben a munka megnevezésére, kulcsszavakra, cégekre lehet kereseni, valamint a kívánt ország, város vagy állam is beállítató. careerjet.com - jobs search engine for the US. search jobs from more than ten thousands of web sites In just one search access 17,867,009 jobs published on 70,226 websites in the world

CCUSA

CCUSA

A CCUSa a nemzetközi munka-kaland szakértője. Céljuk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgaáltatást kínálják nyári tábori munkában, utazási kalandokban illetve különböző önkéntes programok megszervezésében, az Usa-ban és a világ minden táján.

Cool Works

Cool Works

Cool Works : Ön nálunk, a Föld legnagyobb szezonális munka és karrier adatbázisát találja. Kaphat nyári munkát a Yellowstone, Yosemite, vagy akár egy másik nemzeti parkban. Vállaljon nyári munkát, mint tábori tanácsadó. Sípálya, Ranch, témaparkok, idegenvezető társaságok várják Önöket. Hadd Cool Works.com ® megmutatja az utat, hogy élje meg élete csodálatos kalandját!

Farm Work

Farm Work

Rural Exchange Training Abroad (R-ETA Kft.) Ltd. was established by Zoltan Angyal, agricultural engineer in the year of 2000. Angyal spent 18 months training period at several agricultural placements of the USA as an exchange trainee in 1992-93, after his graduation from the University of Agricultural Sciences, Gödöllő. Goals of our operation: provide practical training at an agricultural placement provide the opportunity to improve English provide cross-cultural experiences between the home and host countries Increase knowledge of a different lifestyle Increase knowledge of the most developed agricultural technologies of the world improve employment opportunities in home country More than threehundred agricultural university and college students or young agronomists got experience in agricultural exchange programs under the supervision of R-ETA since 2000. The number of trainees has increased rapidly in the last couple of years. It means that one or two of our participants start their rural training programs somewhere in the world every week.

Hirdetés
Munkavállalás Amerikában

Munkavállalás Amerikában

A legelterjedtebb vízum típus a munkavállalók számára a H-1B vízum. Ez csak egy ideiglenesnek mondható vízum típus, mivel tulajdonosa korlátolt ideig tartózkodhat és vállalhat munkát az államokban, tipikusan hat évig. Az éves vizum kvóta limitált, és ez a szám évről évre változik. Néhány éve a limit 100,000 H1-B vízum kiadására adott lehetőséget, ám később a kormány belátta, hogy az országból hiányoznak a jól képzett szakemberek és megnövelte a limitet, majdnem megduplázta. Ezeket a vízumokat csak bizonyos területen dolgozóknak, vagy foglalkozású embereknek adják ki, ilyenek pl. az információs technológia (számítógépek), mérnökök, könyvelés, pénzügy, orvostudomány, egészségügy, építészet, oktatás, matematika, fizika tudomány, társadalom tudományok, jog, teológia és üzleti vállalkozások. A maximális bebocsátás hat (6) év, avagy bizonyos esetekben - pl . A Védelmi Minisztériumnál betöltött munka esetében - tíz (10) év.

Offshore cégalapítás

Offshore cégalapítás

Manapság sajnos elterjedt tévhit, hogy az offshore cégek illegális formában működnek, az offshore cégalapítás nem legális formája az adóoptimalizálásnak. Sokan az offshore hallatán a pénzmosásra asszociálnak. Az adóterhek lecsökkentése az Ön érdeke, nem azoké, akik Ön helyett akarják elkölteni a pénzét. Logikus, hogy Ők az offshore cégalapítás ellen vannak. Nem is lehetne jobb szemléltetése az Offshore legalitásának bizonyítására, mint az, hogy az USA-ban és az EU-ban is lehet legálisan ilyen státussal bíró céget alapítani.

Work and Travel

Work and Travel

Work and TravelMiért ezt a programot válaszd? 1. Mert a nyári szünidő ideje alatt munkát vállalhatsz az USA-ban maximum 4 hónapos időtartamra (május eleje és október eleje között-saját oktatási intézményedtől függően). 2. A munkavállalásod befejeztével lehetőséged van arra, hogy turistaként a meghatározott időintervallum alatt az USA-ban tartózkodj. 3. Mert nyelvet tanulsz, szakmai tapasztalatot szerzel, barátokra lelsz és pénzt is keresel.

Tuti menü