Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munka hajón képes leírás - Külföldi munka.tlap.hu
részletek »

Munka hajón - Külföldi munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimunka.tlap.hu » Munka hajón
Keresés
Találatok száma - 9 db
Állások külföldön, angliai munkalehetőségek, luxus hajós munkák

Állások külföldön, angliai munkalehetőségek, luxus hajós munkák

Valós külföldi munka ajánlatok, luxus hajókon, szállodaiparban, vendéglátásban, szakmunkák külföldön bármilyen végzettséggel. Folyamatosan keresünk munkavállalókat luxus hajókra, szállodaiparba, vendéglátásba, egyéb szakmákba. Regionális irodahálózat országosan. Nyelvi képzést, igény szerint biztosítunk.

BestCrew

BestCrew

A BestCrew International több mint 10 éve kizárólagos partner irodája a PRINCESS CRUISES és CUNARD amerikai hajótársaságoknak Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, Szerbiában, Szlovéniában, Ukrajnában. Irodánk feladata jelentkezők toborzása, szintfelmérése, előválogatása, felkészítése a Princess Cruises és Cunard hajóin történő munkavégzésre. Egyedüliként biztosítani tudjuk, hogy azok a jelentkezők, akik sikeresen felkészültek tanfolyamainkon munkalehetőségeket kapjanak a hajótársaságok hajóin.

Crew Agency

Crew Agency

A CREW AGENCY KFT nem más, mint egy professzionális közvetítő Ön, a munkavállaló és külföldi partnereink között. Cégünk a tevékenységét 1998-ban kezdte és azóta Magyarország egyik legkeresettebb ügynökségévé vált. Remélhetőleg Ön is elégedett lesz az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Fő tevékenységünk személyszállító luxushajókra vendéglátó-illetve szállodaszemélyzet közvetítése, Magyarországon egyedül egyaránt foglalkozunk nagy óceánjárókra illetve európai folyamokon közlekedő hajókra való közvetítéssel is. Feladatunk, hogy felmérjük az ön képességeit és olyan pozíciót találjunk önnek, ahova a tapasztalata, nyelvtudása alapján alkalmas az adott munka elvégzésére. Ügynökségünk teljes körű ügyintézést nyújt a jelentkezési procedúrától a kiutazás, vízumok, orvosik, biztonsági tanfolyamokon keresztül a "returning crew" papírjainak intézéséig.

Duna Rapszódia

Duna Rapszódia

A Duna Rapszódia elsősorban óceánjáró és folyami (európai) hajókra kínál nívós munkalehetőséget, kiemelkedő kereseti lehetőséget. Ezek mellett a hajós munka szakmai gyakorlatot is jelent, mely a későbbiekben jó referencia lehet és lehetőség van idegen országok, kultúrák megismerésére is.

GMN Hungary

GMN Hungary

Cégünk 1992 óta végez munkaerő-közvetítést hajóstársaságok megbízásából. Előbb mint Cruise Aider, később GMN Global Manning Network, jelenleg pedig GMN Hungary néven. Sok izgalmas és jövedelmező álláslehetőség létezik a világ luxushajóin. Több mint 60 különböző nemzetiséggel együtt dolgozva fedezhetsz fel számodra új embereket, tájakat, szokásokat, kikötőket, azok minden nehézségével és csodájával Fontos megjegyezni, hogy a hajóstársaságok folyamatosan változó elvárásainak köszönhetően - bizonyos pozíciókban- az angol nyelv társalgási szintű ismerete, illetve a nyitott, közvetlen személyiség is elég lehet ahhoz, hogy hajón vállalhass munkát! Nincs szükséged költséges tréningek elvégzésére, hisz léteznek olyan cégek ahol azt a hajón is megkaphatod - INGYEN.

Hirdetés
ICMM Kft

ICMM Kft

Az ICMM Kft. egy olyan professzionális ügynökség és képző központ, amely magas színvonalon, sok év hajón szerzett tapasztalattal vállalja a jelentkezők képzését, munkára való felkészítését és jól jövedelmező, elegáns munkahelyhez való hozzásegítését, így például: nemzetközi felszolgáló, hajópincér. Ügynökségünk óceánjáró luxus hajókra, folyami hajókra és szárazföldre egyaránt keres jelentkezőket. A jelentkezőket a külföldi munka területein belül leginkább a vendéglátás és szállodaipar különböző területeire keressük. Tanfolyamaink hazai és nemzetközi viszonylatban elismert vizsgával zárulnak, amit a nemzetközi társaságok képviselői előtti állásinterjú követ.

KG International

KG International

A KG International kft. külföldre történő munkaerő-közvetítéssel foglalkozik. Külföldi munkaadók százai, hotelek, éttermek, különböző cégek, gyárak, családok várnak a tapasztalt magyar munkavállalókra, és cégünk mindent megtesz azért, hogy egy tartós, jól működő és gyümölcsöző munkakapcsolat jöjjön létre munkáltató és munkavállaló között. Jelentkezőink igényeinek megfelelően válogathatnak napról napra bővülő ajánlataink közül. Gyors és precíz munkavégzésünkkel elértük, hogy az egyik leghatékonyabban működő hazai munkaerő- közvetítő céggé váltunk, melyet bizonyít külföldi partnereink száma, és az eddig kiutazott több száz jelentkezőnk elégedettsége is. Amennyiben Ön is szeretne világot látni, tapasztalatokkal gazdagodni és közben versenyképes fizetésért dolgozni, forduljon hozzánk bizalommal!

ShipJobs

ShipJobs

Sok izgalmas és jövedelmező álláslehetőség létezik a világ luxushajóin. Több mint 60 különböző nemzetiséggel együtt dolgozva fedezhetsz fel számodra új embereket, tájakat, szokásokat, kikötőket, azok minden nehézségével és csodájával. A hajóstársaságok barátságos, nyitott, motivált és tapasztalt/képzett embereket keresnek, akik pozitívan állnak a világhoz. Néhányan 5-15 évig hajón dolgoznak, néhányan pedig mindössze 1-2 évet töltenek a tengeren, hogy pénzügyileg megalapozzák jövőjüket, és tapasztalatokkal vértezzék fel magukat.

Vendéglátós állásportál

Vendéglátós állásportál

Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít a vendéglátás és turizmus terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Célunk hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra álláskereső és munkaadó. Partnereink neves hotelek, szállodák, éttermek és vendéglátó egységek. Ajánlataikra néhány kattintással könnyedén jelentkezhet online.

Tuti menü