Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi munka linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Külföldi munka képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimunka.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 119 db
A külföldi munka adatbázis

A külföldi munka adatbázis

Ha külföldön kíván munkát vállalni, nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelő állásajánlatot. Oldalainkon külföldi munkalehetőségekről, külföldi munkavégzéshez szükséges információkról, a külföldi munkavállalással kapcsolatos tudnivalókról olvashat. Külön rész foglalkozik az egyes országok részletes bemutatásával. Külföldi munkaajánlatokat, álláskeresési tippeket, önéletrajz mintákat is bemutatunk.

A-Team

A-Team

Cégünk, az A-Team Hungary Kft. az Angol A-Team Csoport tagja, melynek Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon vannak leányvállalatai. Európán belül az Egyesült Királyságban, Írországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában van képviseletünk. Az Egyesült Királyságban és Lengyelországban tíz éve, Magyarországon három éve teljesítjük sikerrel megbízásainkat ügyfeleink és a munkavállalók megelégedésére. Cégünk fő profilja a nemzetközi és belföldi egészségügyi munkaerőközvetítés. Az alábbí szakmákban végzünk munkaerőközvetítést:: -Szakorvosok -Re zidens orvosok -Fogorvosok -Gyógyszerészek

Adatbázis munka adók és állás keresők részére

Adatbázis munka adók és állás keresők részére

A CV Bázis egyszerű online munkaerő piac állás - vagy munka keresők és munkáltatók számára. Munka adó és állás kereső könnyen megtalálja számítását. Belföldi és külföldi munka lehetőségek és állás keresők széles választékát kínáljuk. Munkáltató és munka vállaló adatbázis egy helyen, önéletrajz ( CV ) és munka / állás ajánlat feltöltés pillanatok alatt.

Afrikáért Alapítvány

Afrikáért Alapítvány

Az Afrikáért Alapítvány civil kezdeményezésre létrejött, közhasznú fejlesztési-segélyezési szervezet. Bejegyzésére először Magyarországon (2002), majd a Kongói Demokratikus Köztársaságban (2004) került sor. Az alapítvány vezetője, France Mutombo Tshimuanga kongói származású állampolgár, Magyarországon végezte teológiai főiskolai tanulmányait. 1999-ben egy, a Steps To Life, amerikai non-profit önfenntartó szervezet által indított humanitárius misszióban való részvételt követően az út során szerzett tapasztalatok, a leírhatatlan nyomor és az élet minden területén jelentkező szükség, a két kontinens közötti szociális különbségek indították arra, hogy szervezett kereteken belül segítsen szülőföldjén, Afrikán.

AIFS

AIFS

Külföldi tanulókért felelős Amerikai Intézet, mely 1964ben alakult, egyike a világ legnagyobb, legrégebbi és legelismertebb cserekapcsolatos szervezeteknek a vliágon. 15 országban van irodájuk, évente programjaikon több, mint 50000 ember vesz részt. A programjuk tartalmazza többek között az egyetemi továbbtanulás megszervezését, az au-pair elhelyezéseket, valamint különböző tábori munkalehetőségeket is kínál.

Hirdetés
Állásajánlat Erdélyben

Állásajánlat Erdélyben

Uj kiváló kozmetikai termékek(francia parfümök, bőrápoló krémek, tusfürdők, hajápolók, ékszerek),forgalamzására munkatársakat keresünk. Áraink olcsóbbak mint a konkurens cégeknél. Karrierépitési lehetőség.Nyitott piac, újdonságként ajánlható termékek.Azonnali 30%-os nyereség minden rendelésnél.Minden magad alá beákitott személy renedelése után pedig 10%-ot kapsz.

Állások külföldön, angliai munkalehetőségek, luxus hajós munkák

Állások külföldön, angliai munkalehetőségek, luxus hajós munkák

Valós külföldi munka ajánlatok, luxus hajókon, szállodaiparban, vendéglátásban, szakmunkák külföldön bármilyen végzettséggel. Folyamatosan keresünk munkavállalókat luxus hajókra, szállodaiparba, vendéglátásba, egyéb szakmákba. Regionális irodahálózat országosan. Nyelvi képzést, igény szerint biztosítunk.

Amszterdam

Amszterdam

2006-ban alakultunk Amszterdamban. Tevékenységünk 3 fő összetevőből épül fel: 1.Munkaerő közvetítés Hollandiába (elsődlegesen Amszterdam térségébe) 2. Szállás közvetítés (magán apartmanok, hotelek, hostelek, bed &breakfast szálláshelyek) 3. Ingatlan értékesítés (Holland ügyfeleinknek keresünk és közvetítünk magyarországi ingatlanokat) Célunk összetett: -munkát keresőknek - valós munkák közvetítése és nyomon követése -szállást keresőknek - igényeknek megfelelő, ár/minőség arányú szolgáltatás -ingatlant értékesítőknek - fizető képes kereslet felkutatása A vállalkozás beindítását féléves kutató és kapcsolatépítő munka előzte meg, hogy minél jobb és eredményesebb kiszolgálásba részesíthessük a velünk kapcsolatba lépőket. Legyen szerencsénk mielőbb!

Angliai Munka

Angliai Munka

Anglia, vagy bármelyik másik ország, nehéz a döntés! Ugye? Különösen manapság, mikor mindenki azt kérdezi, hogy nem átverés áldozata lesz-e?. Komolyan mondom, már nem is tudom, mit válaszoljak, mikor ezt a kérdést telefonon, vagy e-mailben teszik fel. Azt hiszed, hogy elmondom telefonban, vagy leírom, hogy most fogunk rettentő módon becsapni? Úgyis azt mondom, amit hallani akarsz! Magamban meg vagy kinevetlek, vagy dühöngök, attól függ, milyen hangnemben kérdezel. Arra a kérdésemre, hogy milyen garanciát várnál el, senki, de senki nem tud épkézláb ötlettel szolgálni. Ha van valami javaslatod, kérlek írd meg, vagy beszéljük meg telefonon. Nekem viszont van. Eddig is leírtam, most viszont teljesen átírtam ezt az első oldalt.

Hirdetés
Angliai munkák - tavozzangolosan.hu

Angliai munkák - tavozzangolosan.hu

Cégünk azoknak a magyaroknak próbál segítséget nyújtani, akik elhatározták, hogy életüket Angliában szeretnék folytatni: könnyebben, anyagi gondoktól mentesen. Segítségünk az új élethez szükséges mindennemű területet magába foglalja egészen a kezdetektől a munkába állásig, természetesen a munkát is beleértve. Nap mint nap azért dolgozunk, hogy igényeidet figyelembe véve a lehető leggyorsabban londoni, angliai munkát és szállást találjunk Neked, így segítve Téged egy tervezhető, anyagi gondoktól független élet megteremtésében.

Angolház

Angolház

Az ANGOL HÁZ 2007 új szemlélettel és oktatási politikával próbál segíteni a tanulni vágyóknak és a munkalehetőséget keresőknek. Központunk mindenki számára könnyedén megközelíthető és mozgássérültek részére akadálymentes. Szolgáltatásaink között a nyelvoktatás mellett megtalálhatók az ingyenes munkaerő-közvetítés és a külföldi tapasztalatszerző-nyelvtudásfejlesztő programok. Célunk, hogy hallgatóinknak kellemes környezetben minőségi oktatással használható nyelvtudást biztosítsunk, majd a megszerzett tudást egy nyelvvizsga illetve külföldi munka vagy program keretein belül kamatoztathassák. Oktatóink és munkatársaink személyes tapasztalatai alapján és a jól működő oktatási és szolgáltatási rendszerünknek köszönhetően garantáljuk, hogy az ANGOL HÁZ 2007 valóban segítséget nyújt mindenkinek, legyen szó nyelvoktatásról, munkaerő-közvetítésről, vagy tanácsadásról.

Au pair infó

Au pair infó

Az au pair (ejtsd: o per) idegen nyelv tanulása céljából valamely országban háztartási munkát vállaló, családnál lakó fiatal. Miért legyek au pair? -mert a munka mellett folyamatosan nyelvet is tanulsz, -mert napi néhányórás munkával jó jövedelemhez jutsz, -mert amíg au pair vagy, egy másik ország kultúráját is megismered és új barátokra találsz.

Au pair Munkák Angliában

Au pair Munkák Angliában

Ingyenes, megbízható au pair közvetítés Angliába, leinformált családok, fizetés ∓#163;70-100/ hét + egyéb jutattások! Utazások 1-3 héten belül a teljes regisztráció után! Tovabbá: - 24 órás telefonos ügyelet - szervezett kirándulások az au paireknek - kedvezmémyes belépőjegyek - ajándék Sim kártya kedvező külföldi percdíjjal - és még sok más

Au-pair

Au-pair

Mit nyújt a Workania Au-pair területén? Az oldal összeszedte Önnek az ország álláshirdetéseit és csoportosította, hogy Ön a lehető legegyszerűbben meglelje az Ön számára ideális állásajánlatot, legyen az Au-pair vagy egyéb munkaterület. A workania segít a CV összeállításában is! Ha Au-pair szakterület beli munkaerőigénye van, a Workania weblap abban is segíthet!

Au-Pair-Enciás

Au-Pair-Enciás

Szentmiklósi Zsuzsa vagyok az iroda vezetője. Nagyrészt én koordinálom a lányok, fiúk közvetítését, elhelyezését irodánknál. Szívesen látunk mind magyar, mind pedig romániai jelentkezőket. Az erdélyi jelentkezők jelentkezését és felkészítését romániai irodánk látja el. Olyan szolgáltatást igyekszünk nyújtani a jelentkezőknek, melyet magunk számára keresnénk, ha ismét AuPairnek állnánk! Célunk, hogy kint tartózkodásotok kellemes legyen!! Sokan nem is igazán tudják, hogy az irodák miért vannak. Sok-sok lány saját szakállára vág neki a világnak; és nem egy lány volt már, akinek nem volt ügynöke, már Angliából írt nekünk, hogy segítsünk rajta.

Ausztráliai orvosi munka

Ausztráliai orvosi munka

We have positions available for all medical professions in city, rural, coastal and outback locations and use our expertise in dealing with the red tape of immigration, visa applications, obtaining registration and provider numbers. For many years overseas workers have contributed to Australia's diversity, skill base and workforce. It is a land of amazing geographical diversity from miles of unspoiled beaches, tropical rain forests, mountains, desert and outback terrain. It's scenery and wonderful natural beauty make it a fascinating country in which to live and work.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

Oldalunkon a létező legnagyobb osztrák adatbázisból, szinte percre készen biztosítjuk a legújabb ausztriai álláshirdetéseket. Tudjuk, hogy lehetetlen egész nap a gép elött ülni és figyelni ezeket, ezért az Ön által megadott paramétereknek megfelelő új álláshirdetésekről e-mailben értesítjük. Szolgáltatásunk természetesen ingyenes, jöjjön próbálja ki, nem fog csalódni!

Tuti menü