Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
EU munka - Ausztria képes leírás - Külföldi munka.tlap.hu
részletek »

EU munka - Ausztria - Külföldi munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimunka.tlap.hu » EU munka - Ausztria
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ausztráliai orvosi munka

Ausztráliai orvosi munka

We have positions available for all medical professions in city, rural, coastal and outback locations and use our expertise in dealing with the red tape of immigration, visa applications, obtaining registration and provider numbers. For many years overseas workers have contributed to Australia's diversity, skill base and workforce. It is a land of amazing geographical diversity from miles of unspoiled beaches, tropical rain forests, mountains, desert and outback terrain. It's scenery and wonderful natural beauty make it a fascinating country in which to live and work.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

Oldalunkon a létező legnagyobb osztrák adatbázisból, szinte percre készen biztosítjuk a legújabb ausztriai álláshirdetéseket. Tudjuk, hogy lehetetlen egész nap a gép elött ülni és figyelni ezeket, ezért az Ön által megadott paramétereknek megfelelő új álláshirdetésekről e-mailben értesítjük. Szolgáltatásunk természetesen ingyenes, jöjjön próbálja ki, nem fog csalódni!

Ausztriai szállodai munka - ausztriaimunka.com

Ausztriai szállodai munka - ausztriaimunka.com

Irodánk, az Ausztriai szállodai munkalehetőségek első-számú közvetítőjeként kizárólag vendéglátós állások közvetítésére szakosodott. Fő tevékenységünk, szakács, felszolgáló állás, cukrász, szobalány állások közvetítése és pályázása, valamint szobalányok képzése. Szolgáltatásainkkal optimális lehetőséget kínálunk azoknak, akik a külföldi munkavállalás e területét választják. Az Ausztriai szállodai állások széles tárházát kínáljuk, melyekhez teljes körű ügyintézést is vállalunk.

Green-Echo

Green-Echo

A Green-Echo Kft. elsődlegesen nemzetközi kapcsolatokat épít a Kárpát medence, Ausztria és Dél-Németország között. Alapszintű német nyelvtudással rendelkezők részére, személyre szabottan hirdetünk németnyelvű területeken.

Külföldi munka éttermekben

Külföldi munka éttermekben

Külföldi munkalehetőségek: ha szeretnél egyszerűen és gyorsan, megbízható, teljesen legális állást találni, ha európai szintű jövedelemre vágysz, vagy ha a munkavégzés mellett szeretnél nyelvet tanulni vagy meglévő nyelvtudásod továbbfejleszteni, akkor látogasd meg a hotelkulfoldimunka weboldalt. Weboldalunkon több szállodai munkakörre lehet pályázni, így garantáltan megtalálod a neked legmegfelelőbb állást! Az oldal nemcsak munkalehetőségekről ad tájékoztatást, hanem megismerteti a külföldi munkavállalással kapcsolatos valamennyi információt. Minden kezdet nehéz, de mi segítünk a szükséges iratok megszerzésében, önéletrajzod megírásában, sőt még a szállás megteremtésében is! Találj állást még ma!

Hirdetés
Munka Ausztriában

Munka Ausztriában

Ha szeretne gyorsan Ausztriában vagy Süd-Tirolban elhelyezkedni, úgy a legjobb helyen jár! Ön lehet a következő sikeres álláskereső akit irodánk már holnap álláshoz juttat! Hogyan fog Ön a mi segítségünkkel egy jól fizető álláshoz jutni? Eddigi tevékenységeinkett kiegészítjük egy olyan segítségnyújtással, ami a szakembereknek segít végre a sok keserves álláskeresés után, Ausztriában egy teljesen legális munkavállalást elérhetővé tenni!

Neujob

Neujob

A Neujob Magán Munkaerő-közvetítő és Tanácsadó Iroda 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson azon munkavállalóknak, akik a vendéglátás, szállodaipar területén szeretnének elhelyezkedni Ausztriában vagy Észak-olaszországban. Irodánk kizárólag e két ország munkaerő-piaci szabályaira specializálódott. Kapcsolatrendszerünk megbízhatóságára alapozva, és az erkölcsi normák szigorú betartása mellett tudunk folyamatosan fejlődő szolgáltatásokat nyújtani tisztelt ügyfeleinknek. A felmerülő igényeknek eleget téve, folyamatosan alakítjuk precíz, egyszerű ügymenetünket olyan minőségi szolgáltatássá, mellyel a jövőben is hatékonyan tudunk magyar munkavállaló és osztrák, valamint észak-olasz munkaadó között kapcsolatokat létrehozni. Ezen célok elősegítése érdekében irodánk 2009-től felnőttképző intézetként is működik, mely Magyarországon elsőként indít Nyugat-Európában is elfogadott rendszerű szobaasszony-képzést! Cégünk rendelkezik minden, a munkaerő-közvetítéshez, tanácsadáshoz és a felnőttképzéshez szükséges engedéllyel és feltétellel. Sikerünk záloga a megbízhatóságunk, melyre garancia az eddig általunk sikeresen elhelyezett munkavállalók elégedettsége.

Szobalány munka

Szobalány munka

Ausztriai hotel és vendéglátóipari munkák széles választéka várja a külföldön elhelyezkedni kívánó álláskereső ügyfeleinket a hoteljobzentrum.com portálunkon. A hirdetések változatosak úgy a helyszín, mint a betöltendő állás tekintetében. Ausztria a legvonzóbb célpont hotelmunkák tekintetében. Szobalány munkák területén sok ajánlat érkezik a munkaadói oldalról, kedvező fizetési és ellátási ajánlatokkal. Érdemes gyakran látogatni honlapunkat, majd kedvező ajánlat esetén gyorsan felvenni a hirdetővel a kapcsolatot, mert a szobalány állások kapósak.

Tuti menü