Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Au-pair munka képes leírás - Külföldi munka.tlap.hu
részletek »

Au-pair munka - Külföldi munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kulfoldimunka.tlap.hu » Au-pair munka
Keresés
Találatok száma - 15 db
Au pair infó

Au pair infó

Az au pair (ejtsd: o per) idegen nyelv tanulása céljából valamely országban háztartási munkát vállaló, családnál lakó fiatal. Miért legyek au pair? -mert a munka mellett folyamatosan nyelvet is tanulsz, -mert napi néhányórás munkával jó jövedelemhez jutsz, -mert amíg au pair vagy, egy másik ország kultúráját is megismered és új barátokra találsz.

Au pair Munkák Angliában

Au pair Munkák Angliában

Ingyenes, megbízható au pair közvetítés Angliába, leinformált családok, fizetés ∓#163;70-100/ hét + egyéb jutattások! Utazások 1-3 héten belül a teljes regisztráció után! Tovabbá: - 24 órás telefonos ügyelet - szervezett kirándulások az au paireknek - kedvezmémyes belépőjegyek - ajándék Sim kártya kedvező külföldi percdíjjal - és még sok más

Au-pair

Au-pair

Mit nyújt a Workania Au-pair területén? Az oldal összeszedte Önnek az ország álláshirdetéseit és csoportosította, hogy Ön a lehető legegyszerűbben meglelje az Ön számára ideális állásajánlatot, legyen az Au-pair vagy egyéb munkaterület. A workania segít a CV összeállításában is! Ha Au-pair szakterület beli munkaerőigénye van, a Workania weblap abban is segíthet!

Au-Pair-Enciás

Au-Pair-Enciás

Szentmiklósi Zsuzsa vagyok az iroda vezetője. Nagyrészt én koordinálom a lányok, fiúk közvetítését, elhelyezését irodánknál. Szívesen látunk mind magyar, mind pedig romániai jelentkezőket. Az erdélyi jelentkezők jelentkezését és felkészítését romániai irodánk látja el. Olyan szolgáltatást igyekszünk nyújtani a jelentkezőknek, melyet magunk számára keresnénk, ha ismét AuPairnek állnánk! Célunk, hogy kint tartózkodásotok kellemes legyen!! Sokan nem is igazán tudják, hogy az irodák miért vannak. Sok-sok lány saját szakállára vág neki a világnak; és nem egy lány volt már, akinek nem volt ügynöke, már Angliából írt nekünk, hogy segítsünk rajta.

Babysitter központ

Babysitter központ

1972-ben születtem Budapesten. Sok-sok iskola, majd egy bébiszitter képzés elvégzése után, szerettem bele a szakmába. 1994 óta családoknál dolgoztam, mint babysitter. 2006 óta foglalkozom babysitterek, au pairek képzésével, felkészítésével és közvetítéssel. Én személy szerint családokhoz már nem járok, de esküvőkön és rendezvényeken rendszeresen vállalunk gyermekfelügyeletet. Szakmai szempontból a következőket tartom fontosnak elmondani magamról: 1996-ban szereztem meg Okleveles baby-sitter képesítésem a Ficuka Baby Hotelben. S több, mint 12 éven át dolgoztam Magyarországon baby sitterként. Sajnos már nem létezik a Ficuka, így az évek folyamán több közvetítő céggel is kapcsolatba kerültem. A rossz tapasztalatok következményeképpen 2006-ban elindítottam saját babysitter képző és közvetítő cégem.

Hirdetés
Bernisz Bt.

Bernisz Bt.

A Bernisz Bt. hivatalosan bejegyzett cég, mely Szentendrén található. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk azoknak a fiataloknak, akik a nyelvtudásuk bővítése, illetve más ország, kultúra megismerése céljából, "Au-Pair"-ként, "Mother's Help"-ként, vagy akár házvezetőnőként szeretnének külföldön elhelyezkedni. Illetve azoknak a családoknak, akik gyermekfelügyelőt keresnek gyermek(ei)ük mellé.

Brick Au-Pairs

Brick Au-Pairs

Ha biztonságosan és felesleges közvetitői dij kifizetése nélkül szeretnél au pair, babysitter lenni Angliában, jó helyen jársz. A Brick au pair agency (England, UK) angol ügynökség (angliai székhelyű) és 1999 óta helyezünk el magyar au paireket angol családokhoz au pair munkára. A közvetités teljesen ingyenes. Az én nevem Lisa Bradley, magyar vagyok és 1998 óta élek Angliában. Magam is voltam au pair Angliában (babysitter Angliában), mert ahogyan sokan mások is tapasztalják, tanitói végzettséggel nem találtam állást Magyarországon. Angol nyelvtudással megnyiltak előttem a lehetőségek, ahogyan előtted is meg fognak. Tudom min mész keresztül és tudom milyen izgalmakkal kell szembenézz au pairséged során.

CBS Amerika

CBS Amerika

A CBS AMERIKA várja mindazok jelentkezését, akik szeretnék a munkát, és a nyelvtanulást összekötni, és megismerni az Amerikai Egyesült Államokat. Feladatunk, hogy felmérjük a képességeidet, és olyan pozíciót találjunk Neked, ahova a tapasztalatod, nyelvtudásod alapján alkalmas vagy, az adott munka elvégzésére. Ügynökségünk teljes körű ügyintézést nyújt, a jelentkezési procedúrától a kiutazásig.

Great Aupair

Great Aupair

Minőség és érték a legfontosabb ok, hogy a GreatAupair-t válssza! Ne csak az ár legyen a döntő érv. Minden au pair ügynökség és internetes oldal különböző. A szolgáltatásaink minősége és a hozzáértő alkalmazottaink tesznek azért, hogy Önnek kiváló élményt nyújtsanak.

Hirdetés
Hoom au-pair

Hoom au-pair

A Hoom au pair egy magyar kezekben lévő holland au pair (babysitter) közvetítő iroda, amely arra specializálódott, hogy magyar au pair-eket megfelelő válogatás és felkészítés után elhelyezze Hollandiában élő csaláoknál. A mi működésünk abban különbözik a többi irodától, hogy mi személyesen ismerkedünk meg úgy az au pair jelentkezőkkel, mint a családokkal annak érdekében, hogy mindkét fél megtalálja a számára legideálisabb jelöltet. Az évek során mindkét országról szerzett tudásunkkal és tapasztalatunkkal is ezt a célt szeretnénk elősegíteni. Megtalálni az adott au pairhez illő ideális fogadó családot, nagy kihívás minden iroda számára. Melyik az a család, amelyik téged mint új családtagot befogad, illetve az, ahol te is a legjobban otthon érzed magad. Ebben szeretne a Hoom segíteni. A magyarországi személyes találkozó az első lépcsőfoka egy bizalmas és hosszútávú együttmüködésnek az au pair és a Hoom között. Az itt készített rövid angol nyelvű videó interjú egy plusz segítség a családoknak a lehető legmegfelelőbb kép kialakítására a leendő au pairről. E találkozó alkalmával tartunk egy rövid tréninget magyarul, amivel szeretnénk az au pair-eket felkészíteni a hollandiai szokásokra és megtanítani a mindennapok apró trükkjeire.

Irány Anglia! - Au pairek és munkavállalók kézikönyve

Irány Anglia! - Au pairek és munkavállalók kézikönyve

Ez a könyv segítséget nyújt, hogy eldönthessük, útnak induljunk-e. Mindehhez hasznos tanácsokkal szolgál az elhatározástól kezdve egészen a hazautazásig. Emellett olyan szervezetek, társaságok elérhetőségeit is megtaláljuk benne, illetve bevált ötleteket, amelyek birtokában már tudni fogjuk, hogyan takarítsunk meg pénzt, kihez forduljunk segítségért... Kitűnő olvasmány azok számára is, akik kíváncsiak arra, milyenek is valójában az angolok, a szokásaik, ünnepeik és mindennapi életük.

Juno

Juno

1990 - ben lett alapitva a Rotterdam-i Kereskedelmi Kamaránál, 241.847.64 engedélyszám alatt. Az iroda kezdetben kizárólag csak au pair közvetítéssel foglalkozott, Hollandia és Belgium területén. Az idők során a tevékenységi kör folyamatosan bővült. Az iroda jelenleg Nanny, valamint munkaközvetítéssel is foglalkozik egész Európa területén. A JUNO évek óta tagja az au pair világszövetségnek. Az IAPA szigorú követelményeket támaszt tagjaival szemben, ezért világviszonylatban mindössze csak mintegy 120 tagja van. Az IAPA tagság egyfajta védjegy, a tagok kötelesek a világszervezet normáit betartani. Egy IAPA iroda közvetítése garancia úgy a család, mint az au pair részére. A JUNO iroda nagyszámú partnerirodával működik együtt, ami ugyancsak garancia a magasszintű közvetítésre.

Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Prima Beratung

Prima Beratung

Dolgoznia kell és szüksége lenne egy Au-Pair-ra ? Aki megbízható, jól képzett és felelősségtudó ? Jó helyen jár !! Ez egy ingyenes felhasználói felület. Használja ki a lehetőséget és találja meg az összhangot a család és a munka között. Most akar teljes erővel a munkára koncentrálni vagy egy új állást lapott? A családja ( gyermekek ) áll a karrierje útjában ? Nem kell így lennie ! Egy Au-Pair-ra van szüksége, aki felelősségtudóan a mindennapi házimunkájában besegít és a gyermekeire vigyáz. Mint pótanya a gyermeknevelésben, pelenka cserélésében vagy óvodába/iskolába vinni-hozni vagy a német nyelvet gyakorolni, együtt házifeladatot készíteni vagy speciális tanítást tartani mint számítógép, matematika vagy zene. Képzelje el, hogy ezt az Ön Au-Pair-e mind tudja. Akár sokkal többet ! Meg tudja hallgatni a gyerekeket, elmondja Önnek, ami a gyermek szívét nyomja. Akár elviszi a kicsit az orvoshoz vagy egyszerűbb feladatokat is ellát. Egy ideális kiegészítés az Ön életében. Talán talál itt egyet ! Adjon fel egy hirdetést a "fogadócsalád keres" alatt. További lépésekért kérem jelentkezzen a kollégánknál. Ön egy Au-Pair és keres egy családot Németországban vagy azon kívül ? Adjon fel itt egy hirdetést az "Au-Pair keres" alatt és ismerje meg itt az Ön fogadó családját. Mi segítünk Önnek a szerződés megírásáig a családdal ( a mi ügyfelünk ).

Vigi Au Pair

Vigi Au Pair

Virág és Kálmán vagyunk, szeretnénk neked segíteni Au Pair munkád keresésében. Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozunk. Az Au Pair közvetítés ötlete akkor merült fel bennünk, miután több évi Angliában tartózkodás után hazatértem (Virág) az Egyesült Királyságból ahol magamon tapasztaltam, hogy milyen jó módja ez az angol nyelvtanulásnak! Pontosan tudom, milyen érzéseid vannak, mikor megérkezel egy idegen országba, milyen nehézségekbe ütközhetsz, milyen, ha még nincsenek barátaid, mit érezhetsz, ha honvágyad van, mennyire más a levegő illata és a víz íze, és hogy milyen jó úgy haza jönni, hogy volt egy klassz családod és meg tanultál angolul gondolkodni és álmodni.

Tuti menü